Unul din 5 elevi din clasele I-XII au probleme psihice in Romania

DONATII COMPANII

Palatul Vechiturilor este institutia care si-a asumat de la bun inceput un rol social, a carei misiune este aceea de prevenire a pierderilor de vieti omenesti si de potential in randul copiilor si tinerilor din Romania. Operam un magazine in Bucuresti, care este sustinut in pondere importanta prin donatii de obiecte. Calitatea obiectelor donate pe care le primim ne individualizeaza in randul celorlalte organizatii de profil. Pe scurt, pentru a ne putea desfasura activitatea, depindem de o aprovizionare constanta. Veniturile generate ne vor permite sa ne implicam în acţiuni imediate pentru a oferi servicii de sănătate, educaţie şi protecţie socială mai bune copiilor şi familiilor.

DONATIILE TALE SALVEAZA VIETI

Un tablou care se vinde la pretul de 350 lei in unul dintre magazinele noastre asigura cateva ore de terapie pentru un copil cu autism. Un set format din masa cu 4 scaune tapisate care se vinde cu 1000 lei acopera costurile unui instrument muzical performant pentru un adolescent cu potential inalt, care are mare nevoie de el. Atunci cand donezi catre Palatul Vechiturilor, faci mult mai mult decat sa ii dai o noua viata unui obiect, contribui la strangerea fondurilor necesare sprijinirii copiilor si adolescentilor care trec prin momente grele.

CUM DONEZI

E simplu. Contacteaza-ne la adresa contact@palatulvechiturilor.ro  daca esti interesat sa  faci o contributie. Donatorii pot alege sa ramana anonimi. Palatul Vechiturilor ofera posibilitatea preluarii gratuite a obiectelor donate pe zona Bucurestiului.

CE PRIMIM

Pentru a ne putea desfasura activitatea, depindem de o aprovizionare cu stocuri de buna calitate provenite de la companii. Avem nevoie de:

 • Mobilier in stare foarte buna
  • Obiecte de arta
   • Antichitati
    • Sisteme de iluminat
     • Alte piese speciale
      • Carti , CD-uri, DVD-uri si discuri de vinil in stare foarte buna